Wie ben ik?

Moeder van Iris (2003) en Lars (2005) en woon al 30 jaar in Maassluis. Ik ben gek op fotografie en ga graag met mijn kinderen en mijn caravan in Europa erop uit.

Al ruim 20 jaar werk ik als fysiotherapeut op een kinderafdeling van een Revalidatiecentrum. Het werken met kinderen is hartverwarmend, uitdagend en motiverend. Ik heb me hier gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met loop- en handproblematiek. Daarnaast werk ik met kinderen met een scoliose, waarbij mooie resultaten bereikt worden en waarbij gewerkt wordt aan het voorkomen van een operatie, met succes! Ook leren kinderen hun motorische vaardigheden verbeteren en ontwikkelen..

Naast motorische problemen, zijn er vaak ook andere problemen op het gebied van onderwijs, sociaal-emotioneel, gedrag, spreken, fijn en/of grof motorische vaardigheden. Denk ook aan pijn, stress, angst, verlegen of juist impulsiviteit. Tevens kinderen met diverse onverwerkte trauma’s. 

Ik heb in de loop van deze 20 jaar een grote gereedschapskist ontwikkeld met tools,  gericht op motorisch gebied. Met Reflex Integratie volgens Masgutova (MNRI) kan ik naast motorische uitdagingen, ook kinderen met leermoeilijkheden, sociaal-emotionele problemen, algemeen welbevinden en gediagnosticeerde stoornissen verder helpen, om ze in hun vastgelopen ontwikkeling, weer in hun kracht te zetten, zodat ze als ware weer tot bloei komen.

Loopt uw kind vast in zijn/haar ontwikkeling dan help ik u graag. 

Samen kunnen we kijken of fysiotherapie, reflex integratie (MNRI) of een combinatie van beide iets kan betekenen voor uw kind.

 

 

 

Samen Wijs tot Bloei